De Tamboers

Repetities

Elke maandag repeteren de leden van de tamboers met hun instructeur Hans Simons. De leden zijn van allerlei verschillende leeftijden. Ze repeteren op slagwerk-instrumenten zoals het drumstel, de snaredrum en de bongo’s. Ook wordt er vaker gewerkt aan melodische stukken. Deze worden bijvoorbeeld gespeeld op de xylofoon.

De repetitie begint om 20 uur. Om kwart voor negen wordt er pauze gehouden tot 21 uur. TIjdens de pauze kunnen de jeugdleden naar huis gaan.

MFA de Schans

Maandagen @ 20 – 22 uur

Wie

9 leden van de tamboers

Hans Simons

Instructeur

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de muziekwereld. Met name op het gebied van ‘Hafa-slagwerk’. Ik bespeel zelf alle slagwerkinstrumenten zoals: kleine trom, drumset, pauken, mallets (xylofoon, marimba, vibrafoon). Mijn favoriete instrumenten zijn pauken en mallets.

Je kunt bij mij terecht voor alle HAFA – opleidingen met als doel het behalen van diploma A tot en met D. Tevens kun je bij mij terecht om als hobby meer te leren op het gebied van slagwerk, zoals bongo’s en andere effectinstrumenten. Dit is een leuke vrijetijdsbesteding voor groepen en in de praktijk te brengen bij evenementen, zoals carnaval en andere feestelijkheden.

Lid worden?

Kun je al een muziekinstrument bespelen en wil je graag meespelen met de harmonie? Meld je dan hieronder aan.

Wil je graag een muziekinstrument leren bespelen? Kijk dan eens bij muziekopleiding.