Help ons te verbinden met muziek

Zakelijke sponsorParticuliere sponsor

Het financiële plaatje

Voor de Koninklijke Harmonie van Arcen is het heel belangrijk dat muziek maken voor iedereen toegankelijk is. Daarom houden we de contributies en lesgelden zo laag mogelijk. Daarnaast krijgen alle leden en leerlingen de mogelijkheid om een instrument van de vereniging te gebruiken.

Dit betekent dat de vereniging ook op andere manieren inkomsten moet genereren. Dat wordt gedaan door het organiseren van de Aspergemarkt in Arcen, het verkopen van kaartjes voor onze concerten en door het vrijwilligerswerk dat de leden doen, in ruil voor een kleine vergoeding voor de vereniging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verkeersregelaars bij Limburgs Mooiste of het opruimen van de zandzakken nadat het hoogwater was weggezakt.

Daarnaast is de vereniging afhankelijk van donateurs. Dit zijn zakelijke sponsoren, maar ook particuliere donateurs en mensen die doneren bij de jaarlijkse donateursactie.

Sponsoren

Hieronder zijn alle sponsoren van de Koninklijke Harmonie van Arcen te zien op willekeurige volgorde. Klik op het logo om naar de website van een sponsor te gaan.

Meld je aan als zakelijke sponsor

Wij zijn altijd op zoek naar zakelijke sponsoren om ons te steunen. Als zakelijke sponsor krijg je bepaalde voordelen, afhankelijk van het gekozen sponsorpakket. Denk aan voordelen als gratis concertkaartjes en weergave van het bedrijfslogo op onze website getoond mét een link naar je eigen website. Zie onderstaande afbeelding voor alle pakketten en de daarbij horende voordelen. 

Particuliere steun

De Club van 25

Iedereen kan lid worden van de Club van 25. Voor € 25 per jaar word je lid. Als lid van de Club van 25 krijg je een kaartje voor alle concerten van de Koninklijke Harmonie van Arcen en steun je de vereniging met een vaste bijdrage. Bij interesse kun je een email sturen naar penningmeester@harmonie-arcen.nl.

Particuliere sponsor

Zonder ergens aan vast te zitten, kunt u ons ook partiulier sponsoren. Daar zijn we erg blij mee! Dit kunt u doen door direct uw donatie over te maken naar de Koninklijke Harmonie van Arcen. Dit kunt u doen via onderstaande gegevens. Met uw bijdrage kunnen de leden en leerlingen voor een zo laag mogelijk bedrag muziekmaken en gebruikmaken van de instrumenten van de vereniging. Wilt u zelf ook voordelen krijgen van doneren aan de vereniging? Meld u dan aan voor de Club van 25, dan kunt u gratis naar onze concerten!

 

IBAN

NL57 RABO 0103 3043 20
t.a.v. Koninklijke Harmonie van Arcen