Help ons te verbinden met muziek

Zakelijke sponsorParticuliere sponsor

Het financiële plaatje

Voor de Koninklijke Harmonie van Arcen is het heel belangrijk dat muziek maken voor iedereen toegankelijk is. Daarom houden we de contributies en lesgelden zo laag mogelijk. Daarnaast krijgen alle leden en leerlingen de mogelijkheid om een instrument van de vereniging te gebruiken.

Dit betekent dat de vereniging ook op andere manieren inkomsten moet genereren. Dat wordt gedaan door het organiseren van de Aspergemarkt in Arcen, het verkopen van kaartjes voor onze concerten en door het vrijwillegerswerk dat de leden doen, in ruim voor een kleine vergoeding voor de vereniging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verkeersregelaars bij Limburgs Mooiste of het opruimen van de zandzakken nadat het hoogwater was weggezakt.

Daarnaast is de vereniging afhankelijk van donateurs. Dit zijn zakelijke sponsoren, maar ook particuliere donateurs en mensen die doneren bij de jaarlijkse donateursactie.

Meld je aan als zakelijke sponsor

Wij zijn altijd op zoek naar zakelijke sponsoren om ons te steunen. Als zakelijke sponsor krijg je voor elk concert één vrij kaartje. Daarnaast wordt je logo op onze website getoond mét een link naar je eigen website. Bij een concert zullen alle sponsoren ook getoond worden.