Even Voorstellen

Top2000 Live 9&10 december 2023

Jelle stelt zich voor

Hi! Mijn naam is Jelle Nelissen, 31 jaar en woon op de Wal in Arcen samen met mijn vriendin Nicky en zijn op 20 juli trotste ouders geworden van onze dochter Rio. Ik ben geboren en getogen in Arcen en ben na een aantal woonadressen buiten Arcen sinds september 2019 teruggekeerd op het oude nest.
Je kent me misschien van de verschillende rollen die ik in carnavals zittingen heb gespeeld of van achter de bar bij Café de Maert, waar ik om en nabij 10 jaar in totaal gewerkt heb. In het beginsel tijdens mijn studie(CIOS/HRM) en vervolgens fulltime tot 1 juni 2021. Momenteel werk in bij CEVA Logistics in Venray in een HR functie.

Ondanks het gebrek aan ritmegevoel, ben ik wel een gigantisch muziekliefhebber. Ik probeer nog steeds op z’n tijd een concert bij te wonen en bij ons thuis staat altijd muziek aan. De radio, Spotify of de platenspeler draait. Ik zeg vaker tegen vrienden en familie dat ik graag had kunnen zingen. Want was dat het geval geweest, dan was ik net zo bekend geweest als Robbie Williams. Maar helaas heb ik net iets minder zangtalent. Ik sta graag op het podium, het liefst in een rol die ik me helemaal eigen kan maken en mijn eigen draai aan kan geven. Ik vind het spannend dat ik nu een orkest/harmonie van 40 man mag leiden.

Ik was verrast dat ik gevraagd ben om mee te strijden voor de titel ‘Maestro van Arcen’, maar ik hoop er samen met de medekandidaten, de Harmonie en natuurlijk het publiek een hele mooie en indrukwekkende avond van te maken waarin muziek en plezier centraal staat.

Ik ben benieuwd of ik ondanks mijn gebrek aan ritmegevoel, mijn liefde voor muziek over kan brengen naar de Harmonie en zo bij het publiek kan krijgen. Ik kijk er erg naar uit en hoop jullie allemaal 5 november te zien!