Even Voorstellen

Top2000 Live 9&10 december 2023

Herman stelt zich voor

Ik, Herman, geborgen en opgegroeid in America (het land van Rowen Heze) waar mijn ouders een café runden en het horecavak  me met de paplepel werd ingegoten. Als kind hield ik al van muziek en zingen, maar mijn grootste hobby’s waren al snel toneelspelen en meedoen met de zittingsavonden. Na de middelbare school volgde ik de Hotelschool in Wageningen waarna mijn carrière in de horeca kon beginnen.

Na wat omzwervingen via Nederweert en Utrecht kwam ik in Arcen terecht. Een prima keuze, ik voelde me er al snel thuis. En inmiddels  woon en werk ik hier al weer bijna 35 jaar. Ben getrouwd en vader van twee kinderen.

……..en nu zat ik dus met die vraag waarom zou ik meedoen?
Dirigeren heb ik nog nooit gedaan en ben nooit bij de harmonie geweest.

Dat klopt maar het valt allemaal te leren. En wat als het goed mis gaat???
Ja dan wordt er door het publiek wel gelachen.
Oké  was mijn antwoord , ik doe mee !!!

Groetjes Herman van der Coelen

PS: bij deze  wens ik alle deelnemers heel veel succes en het publiek  veel luister genot.