Dank voor steun sponsoren!

Gepost op: 10 mei 2024

Beste sponsoren en donateurs,

 

Eindelijk is het einde in zich! Het coronavirus is steeds minder dreigend en ons land gaat weer terug naar normaal. Voor ons van de Koninklijke Harmonie van Arcen is dat natuurlijk een grote opluchting. De afgelopen paar jaar is onze vereniging, net als vele anderen, erg beperkt geworden in wat er allemaal kan. Met jullie steun zijn we deze moeilijke tijd toch doorgekomen en daar willen we jullie allemaal hartelijk voor bedanken.

Mede dankzij jullie steun zijn de muziekleerlingen door kunnen gaan met hun lessen en zijn er ook examens gehouden. Iedereen is met vlag en wimpel geslaagd! 

 

Een aantal maanden later dan gebruikelijk, hebben we voor alle leden onze jaarlijkse BBQ kunnen organiseren. Eindelijk hebben we weer gezellig met iedereen kunnen kletsen. 

Gelukkig is het voor ons alweer een paar maanden mogelijk om te repeteren (op anderhalve meter) en kan het concert op 12 maart 2022 plaatsvinden.

Alle sponsoren zijn van harte welkom op het Filmconcert. Als bedankje voor jullie steun, krijgt elke sponsor een vrijkaartje voor het concert. Deze kunnen jullie ophalen bij Lemmen Tweewielers. Wij hopen jullie allemaal te zien op ons concert!

Ben je geen sponsor of wil je als sponsor graag kaartjes bijkopen? Dat kan natuurlijk ook bij Lemmen Tweewielers, Drogisterij Van Well of aan de deur op 12 maart (op = op).

Sponsoren, bedankt!

Sponsoren

Hieronder zijn alle sponsoren van de Koninklijke Harmonie van Arcen te zien op willekeurige volgorde. Klik op het logo om naar de website van een sponsor te gaan.