Even Voorstellen

Top2000 Live 9&10 december 2023

Carla Cox-Poppelaars

Ik ben geboren en getogen in Arcen en woon samen met mijn gezin nog steeds in dit mooie dorp.

Zingen is altijd mijn hobby geweest. Heel lang geleden bij het kinderkoor, daarna het jongerenkoor en Vocalgroup Avolon, waar ik nog steeds met veel plezier zing. In carnavalstijd wil ik ook nog wel eens een poging wagen op de bühne en tijdens Scrooge ben ik zeker van de partij!

Weer meedoen met de Top 2000! Vorige keer mocht ik het concert aan elkaar praten, nu zing ik mee in de backing vocals. Het zal wederom een heel tof concert worden. Blij dat ik mee mag doen!

 Ik hou van een stevig pop-rock nummer van Queen of muziek van Nederlandse zangers zoals Miss Montreal en Boudewijn de Groot. Eigenlijk heb ik geen favoriete muziek, het is maar net hoe mijn pet staat.