Even Voorstellen

Top2000 Live 9&10 december 2023

Beste muziekliefhebbers,
Als kandidaat voor de “Maestro van Arcen” wil ik me even aan jullie voorstellen:
Mijn naam is Bram Clevis en ben geboren op 1 september 1975 in de “Parel aan de Maas” oftewel ons eigen dorp Arcen. Ik ben al een tijdje getrouwd met Judith. Als je precies wil weten hoe lang, dan kun je dat beter aan haar vragen, ik onthoud dat soort dingen niet. Judith komt uit Brielle en vierde regelmatig vakantie in Arcen. Tijdens de “carnaval” hebben we elkaar leren kennen. Samen hebben we onze kinderen; Isa, Tren en Sil groot gebracht en onze Engelse basset hound “Lieve” maakt ons gezin compleet.

Ik heb op de Hamert (Roobeek) een opleiding gevolgd tot kok, waarna ik in Sittard de koksopleiding heb afgerond. Na en tijdens mijn studie heb ik in verschillende horeca-bedrijven gewerkt en nadat ik menig ervaring had opgedaan ben ik rond mijn twintigste begonnen in het mooiste bier- en eetcafé van Nederland “de Hertog Jan Proeverij”. Dit werd destijds gerund door mijn ouders.

In 2007 ben ik mede-eigenaar geworden samen met mijn ouders die al sinds 1981 vol passie dit bedrijf hadden gerund en opgebouwd. Een aantal jaren later in 2011 heb ik dan samen met Judith het café over genomen. Wat Henk en Antoinette in al die jaren hebben opgebouwd proberen wij te behouden maar we hebben het in de afgelopen jaren een eigentijdse draai gegeven.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn gezin gezellige dingen te doen. Een dagje uit of naar een concert van Rowwen Hèze of Armin van Buuren gaan. Genieten van een lekker glas bier op een terras, gezellig café of thuis op de bank is voor mij ook heerlijke ontspanning. Ik drink graag veel verschillende bieren die ik dan via een app beoordeel op smaak. Om mijn goed getrainde en mijn gespierde lichaam op peil te houden ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Daarbij houdt het mij jong en gezond.

Muziek

Muziek is ook een hobby van me en naast popen danche muziek heb ik een breed scala waar ik liefhebber van ben. Zoals ik al eerder aangaf kan ik me helemaal vinden in Rowwen Hèze en Armin van Buuren, maar ook Phil Collins, Coldplay, Genesis en Gemütliche Duitstalige muziek kan ik zeer waarderen. Vooral als we richting het oktoberfest of carnaval gaan. Voor mij en mijn gezin zijn dat de beste feesten van het jaar; de sfeer is ongekend.

Maestro

Begin dit jaar vroeg Fer Rheiter of ik mee wil doen aan “Maestro van Arcen” georganiseerd door de Koninklijke Harmonie van Arcen. Ik moest hem even het antwoord schuldig blijven, want van de ene kant ben ik echt een liefhebber van muziek, maar de mensen die me kennen weten dat ik totaal geen gevoel voor ritme heb. Maar Fer wist me te overtuigen dat dit geen probleem zou moeten zijn al denk ik dat hij de kijkcijfers belangrijker vindt dan mijn afgang op het podium (haha). Maar goed, ik heb hem gevraagd of ik er een weekje over na mocht denken. Uiteindelijk bedacht ik me dat de andere kandidaten het zelfde lot ondergaan en dat het toch vooral bedoeld is om een geweldig en gezellig evenement neer te zette: voor en door Arcenaren! En dan kun je toch niet anders besluiten dan er voor te gaan. Ik ben benieuwd of ik het 40 koppig tellend orkest van de Koninklijke Harmonie van Arcen onder controle krijg en zo niet dan bewaar de rotte tomaten voor de kandidaat na mij alsjeblieft.

 

5 november 2022, tot dan!