9 mei 2024

Asperges aan de maas

Het hemelvaartsdag-evenement is in een nieuw jasje gestoken. Beleef dit gastronomische avontuur in het centrum van Arcen.

16 juni 2024

Zomerconcert

Op zondagochtend 16 juni geeft de Koninklijke Harmonie samen met MMSK St. Petrus’ Banden uit Venray een concert in het MFA. Het concert vangt aan om 11:30.

30 juni 2024

Concert Venray

Op zondagmiddag 30 juni geeft de harmonie in samenwerking met MMSK St. Petrus’ Banden een concert in het centrum van Venray. Het concert start om 14:30, meer informatie volgt.

2 Juli 2024

BBQ

De laatste dinsdag voor de zomervakantie genieten alle leden van de Koninklijke Harmonie en tamboers van een gezellige BBQ.

28 Sep – 5 Okt 2024

Donateursactie

De eerste week van oktober zullen de leden van de vereniging langs de deuren in Arcen komen voor de jaarlijkse donateursactie.

9 november 2024

Caecelia

De muziek wordt gevierd ter ere van de heilige Sint Caecelia.

14 & 15 December 2024

Scrooge

Het tweede weekend van december vindt het scrooge festival weer plaats in Arcen. De leden van de harmonie zullen verspreid door het dorp voor muziek zorgen.

24 december 2024

Kerstmis

De kerstmis wordt opgeluisterd door de Koninklijke Harmonie van Arcen.