11 februari 2024

Carnavalsmis

De harmonie zal zoals gewoonlijk de carnavalsmis opluisteren. Aanvang mis 11:30.

April 2024

Concert

Ook dit voorjaar geeft de harmonie weer een concert. Een precieze datum en overige informatie volgt snel!

12 mei 2024

Aspergemarkt

De jaarlijkse aspergemarkt in Arcen vindt dit jaar plaats op zondag 12 mei. Kom langs bij de stands van de harmonie en speel mee met de tombola!

9 juni 2024

Vogelschieten Jong Gild

Op 9 juni zullen de harmonie en de tamboers weer aanwezig zijn bij het vogelschieten.

18 of 25 juni 2024

Buitenconcert

Om het seizoen af te sluiten geven de harmonie en tamboers een concert op het bordes. De exacte datum en tijd volgen zsm.

42 Juli 2023

BBQ

De laatste dinsdag voor de zomervakantie genieten alle leden van de Koninklijke Harmonie en tamboers van een gezellige BBQ.

oktober 2024

Donateursactie

De eerste week van oktober zullen de leden van de vereniging langs de deuren in Arcen komen voor de jaarlijkse donateursactie.

9 november 2024

Caecelia

De muziek wordt gevierd ter ere van de heilige Sint Caecelia.

14 & 15 December 2024

Scrooge

Het tweede weekend van december vindt het scrooge festival weer plaats in Arcen. De leden van de harmonie zullen verspreid door het dorp voor muziek zorgen.

24 december 2024

Kerstmis

De kerstmis wordt opgeluisterd door de Koninklijke Harmonie van Arcen.